Casemanager | Groningen | Lentis | Werkzoeken.nl (2024)

Locatie

Groningen

Vacature in het kort

Voor een dynamisch team dat zich richt op complexe casuïstiek rondom dementie, zoeken we een casemanager die het verschil wil maken voor kwetsbare ouderen. Je krijgt de kans om in een ambulante setting zelfstandig te werken, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Dit is een unieke kans om bij te dragen aan de zorg voor de meest kwetsbaren in onze samenleving, met een direct vast contract en aantrekkelijke secundaire voorwaarden. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.

Volledige vacaturetekst

Voor Lentis Team290 in Groningen zijn wij voor de regio Drenthe op zoek naar een casemanager (36 uur). We verwelkomen je graag per 1 oktober. Als casemanager:

  • maak je het verschil voor kwetsbare ouderen met dementie en hun naasten in de thuissituatie;
  • krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te denken over innovaties;
  • werk je zelfstandig in een ambulante setting.

Daarom is Lentis Team290 de plek voor jou

Lentis Team290 is er voor complexe casuïstiek rondom dementie waar outreachend dan wel multidisciplinaire behandeling nodig is. Dit vanwege bijvoorbeeld onbegrepen gedrag, zorgmijding met zelfverwaarlozing of overlast, systeemproblematiek met ernstig nadeel voor de betrokkenen of dementie op jonge leeftijd. Of als combinaties met (andere) stoornissen spelen. Je werkt op verwijzing van huisartsen en ziekenhuizen.

Bij Lentis Team290 werken ongeveer 60 collega’s, verdeeld over drie regio’s en tien multidisciplinaire teams. Ieder multidisciplinair team bestaat uit casemanagers, een specialist ouderengeneeskunde en (gz-)psycholoog. Daarop aansluitend worden jullie ondersteund door een administratief/logistiek team en het management. Om een goede start te kunnen maken zal er een ervaren casemanager voor je klaarstaan om jou te begeleiden gedurende jouw inwerkperiode.

Wat ga je doen?

  • Samen met jouw team doe je diagnostiek.
  • Op basis van het behandelplan biedt je begeleiding en steun aan het cliëntsysteem.
  • Je zoekt naar de juiste en passende inzet van zorg in contact met naaste familieleden en betrokkenen en onderhoudt de verbinding met alle betrokken professionals.
  • Je voert de regie over jouw casussen en grijpt waar nodig in of schaalt af wanneer de situatie weer stabiel is. Dit doe je in afstemming met de specialist ouderengeneeskunde en een (gz-)psycholoog.
  • Als veilig thuis wonen niet meer mogelijk is, zet jij gericht een koers uit om op maat toe te werken naar een beschermde woonsetting. Waar mogelijk via een vrijwillig traject, zo nodig via een gedwongen procedure volgens de Wet Zorg en Dwang (WZD).

Dit krijg je van ons

  • Direct een vast contract.
  • Bij een behaalde opleiding casemanagement dementie wordt je ingeschaald in FWG 55 volgens de cao GGZ (€ 3.076 - € 4.785). Je wordt benoemd in de functie van senior gedifferentieerd verpleegkundige.
  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.737,- tot maximaal € 4.263,- bij een 36-urige werkweek, ingedeeld in FWG 50 volgens de cao GGZ. Bij een nog niet behaalde opleiding casemanagement dementie wordt je ingeschaald als gedifferentieerd verpleegkundige. En werk je toe naar een functie als senior gedifferentieerd verpleegkundige.
  • In totaal 166 vakantie-uren + 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget bij een fulltime dienstverband.
  • Een prettige werksfeer waar ruimte is voor informeel contact met collega’s.

Wat betreft secundaire voorwaarden heeft de CAO GGZ mooie voordelen voor jou, denk hierbij aan kortingen op verzekeringen of een fietsplan. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Dit zoeken we in jou

Als casemanager ben je in staat jouw werkzaamheden te prioriteren en de regie te voeren over jouw eigen werkagenda. Bij complexe situaties kun jij goed het overzicht bewaren. Naast dat je goed zelfstandig kunt werken, ben je ook een teamplayer. Je bent graag in contact met mensen en weet de verbinding te maken. Ook ben je een netwerker en weet je op verschillende niveaus te communiceren waarbij er verschillende belangen spelen. In spoedeisende situaties houd jij je hoofd koel, durf jij beslissingen te maken, de regie te pakken en waar nodig jouw multidisciplinaire collega’s te betrekken. Vind je het leuk als kartrekker, naast je rol als casemanager, bij te dragen aan het vergroten van onze expertrol in de regio? Jouw inbreng wordt zeer gewaardeerd!

Verder heb je:

  • een afgeronde opleiding hbo-verpleegkunde;
  • bij voorkeur een afgeronde opleiding casemanagement dementie;
  • een geldige BIG-registratie en ben je in het bezit van een AGB-code;
  • een rijbewijs.

Enthousiast of meer weten?

Vind je het fijn om vrijblijvend kennis te maken? Dat kan! Neem hiervoor contact op met Rick de Koning, algemeen teamleider Lentis Team290 , via . Weet jij het al zeker? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Neem voor vragen over het proces contact op met Ceylan van der Staaij, adviseur werving en selectie via 06 - 57583974of 050 – 409 78 78.

Graag zien we voor dinsdag 27 augustus jouw reactie tegemoet. De sollicitatiegesprekken worden in overleg met jou gepland.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang genieten in de procedure.

Je sollicitatie

Je solliciteert via ons online formulier en ontvangt direct een bevestiging in je mailbox. Let op: deze kan in je spambox terecht komen.

Selectie

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en je hoort uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum of we met elkaar in gesprek gaan.

Sollicitatie

Pas jij bij ons? Dan word je veelal telefonisch uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als het van beide kanten goed klikt vragen wij een referentie op.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Is er van beide kanten een match? Dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen, hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink.

Bedrijfsomschrijving

Lentis is een grote organisatie. Dat betekent dat we een breed scala aan zorgvormen en specialismen in huis hebben. Zo kunnen onze cliënten passende zorg ontvangen. Jaarlijks helpt Lentis ruim 30.000 mensen met psychische en psychiatrische problemen en mensen met ouderenproblematiek. Wij bieden deskundige, kwalitatieve zorg vanuit onze verschillende zorggroepen en diensten.

Casemanager | Groningen | Lentis | Werkzoeken.nl (2024)

References

Top Articles
Introductory Guide and Survival Manual – Steam Solo
How to Farm Pyrol in Warframe for Crafting
Milkhater05 Of
It May Surround A Charged Particle Crossword
104 Whiley Road Lancaster Ohio
Wjbd Weather Radar
One Hour Rosemary Focaccia Bread
Cheap Boats For Sale Craigslist
Culver's Flavor Of The Day Little Chute
Osage actor talks Scorsese, 'Big Uncle Energy' and 'Killers of the Flower Moon'
eHerkenning | Leveranciersoverzicht
True Or False Security Is A Team Effort
Clarita Amish Auction 2023
U-Haul Customer Service & Support
Crestwood Funeral Home Obituaries Gadsden Al
Levidia 2019
Walmart Tires Hours
Justine Waddell talks about a season of screenings MELODIA!
Stepmom Full Video Hd
Uitstekende taxi, matige gezinsauto: test Toyota Camry Hybrid – Autointernationaal.nl
Liquor Barn Redding
Eurail Pass Review: Is It Worth the Price?
5128 Se Bybee Blvd
eUprava - About eUprava portal
27 Sage Street Holmdel Nj
Venus Nail Lounge Lake Elsinore
Tnt Tony Superfantastic
Visit Lake Oswego! - Lake Oswego Chamber Of Commerce
Hyb Urban Dictionary
Cnb Pittsburg Ks
Eastman Classifieds Kingsport
Maatschappij- en Gedragswetenschappen: van inzicht naar impact
Sport & Fitness in Hainbuch: Zubehör & Ausrüstung günstig kaufen
Antonio Brown Football Reference
VMware accompagne ses partenaires et soutient leur transformation en faisant évoluer son programme « VMware Partner Connect » - Broadcom News & Stories - Français
Persona 5 R Fusion Calculator
Trailmaster Fahrwerk - nivatechnik.de
Today's Wordle Mashable
Joy Ride 2023 Showtimes Near Amc Ward Parkway
Hingham Police Scanner Wicked Local
Lactobacillus reuteri : présentation, bienfaits et avis sur ce probiotique
Comcast Business Downdetector
Tacos Diego Hugoton Ks
Viduthalai Movierulz
Southern Ute Drum
Dean of Students | Alcohol & Drug Policies
Craigslist High Springs Fl
The Eye Doctors North Topeka
The Swarthmorean, 1932-05 | TriCollege Libraries Digital Collections
Democrat And Chronicle Obituaries For This Week
Guy Ritchie's The Covenant Showtimes Near Century 16 Eastport Plaza
Randstad Westside
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated:

Views: 5531

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.